میز خدمت فرصتی برای پاسخگویی است
برپایی میز خدمت فرصتی برای پاسخگویی وارتقاء خدمات رسانی است.
علی ملکی شهردار شهریار در حاشیه برپایی میز خدمت در محل مصلای نماز جمعه شهریار بااعلام این مطلب گفت: ارتباط رو در رو مسولین با مردم و دیدار چهره به چهره از جمله محاسن ونقاط قوت میزخدمت است که شناخت بهتر ورسیدگی دقیق تر مشکلات مردم را به دنبال دارد.شهردار ومعاونان حوزه شهری علاوه بر پاسخگویی هفتگی با حضور در مساجد و اجتماعات مردمی ومیز خدمت خود را موظف به پیگیری و پاسخگویی به مطالبات مردم دانسته ودر جهت تامین حقوق شهروندی و رسیدگی به مشکلات شهری در حوزه های مختلف تلاش می کنند.
وی افزود: شهرداری دارای ماموریت ها ووظایف گسترده ومتنوعی است که با مشارکت وهمکاری مردم زمینه خدمات رسانی بهتر وتوسعه کمی وکیفی خدمات فراهم می گردد.
وی تقویت سامانه ۱۳۷، سامانه ارتباطات مردمی مدیران شهری با مردم و برپایی میز خدمت را در این راستا قابل ارزیابی دانست و بر قانونمندی ورعایت حقوق شهروندان و ارتقاء خدمات رسانی و پاسخگویی مناسب تاکید کرد